Meniu a la carte

vezi detalii
Muzica live

vezi detalii
Casa Diham

Restaurant Casa Diham este un loc unde veti putea scapa de agitatia cotidiana, gasind aici o ambianta familiala potrivita, in orice moment al zilei.Restaurant Casa Diham are o capacitate de 184 locuri si o arhitectura care da posibilitatea gazduirii oricarui tip de eveniment.

In meniul restaurantului se gasesc, atat preparate traditionale romanesti, cat si specialitati alese din bucataria turceasca si internationala. Bucataria si barul sunt utilate conform standardelor, calitatea si ospitalitatea serviciilor fiind garantate.Calitatea serviciilor, confortul si eleganta fac din Casa Diham locul ideal pentru organizare de petreceri, nunti, botezuri, mese festive, petreceri corporate etc. Aici isi pot gasi locul si grupurile de petrecareti, iubitorii evenimentelor sportive, dar si indragostitii.

In serile dedicate petrecaretilor, luminile, laserele, muzica si tunurile de fum, vor transforma locul intr-un club, iar in serile dedicate evenimentelor sportive, plasmele dispuse inteligent, sonorizarea si decorurile de pub vor creea atmosfera si confortul potrivit urmaririi unui meci de fotbal cu prietenii.
Casa Diham doreste sa imbine dotarile moderne cu serviciile de exceptie, pentru a iesi din tiparele unui restaurant traditional si pentru a va garanta buna dispozitie si o atmosfera care sa va convinga sa reveniti.


Vezi meniu

sus